Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обука Црвеног крста за вршњачке едукаторе :’’Борба против трговине људима’’

crvnkrstdcmbr nslЦрвени крст Смедерево  у сарадњи са Црвеним крстом Србије, у среду и четвртак, 04. и 05. децембра, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, организовао је обуку за вршњачке едукаторе на тему ’’Борба против трговине људима’’.

Обуку су водили тренери Душанка Мијатовић, Јелена Гавриловић и Јована Буха из организација Црвеног крста Ириг, Аранђеловац и Звездара. Поред Црвеног крста Смедерево, овом скупу присуствовали су и представници организација Црвеног крста из Свилајнца, Пожаревца, Ковина, Велике Плане и Смедеревске Паланке. Обуком за вршњачке едукаторе обухваћено је око 20 волонтера. Обавеза обучених волонтера је да одрже предавања и радионице у свим школама како би се ученици упознали са овом темом у циљу превенције трговине људима. Након одређеног броја предавања и радионица, обучени волонтери ће добити сертификате за рад као тренери на тему ’’Борба против трговине људима’’.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 5 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији