Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Mикро-Физ пројекат у Научном клубу Смедерево са другом радионицом примене Микробита у физици

mnfzdcmbr nslУ уторак, 03.12.2019. године од 17 часова, одржана је друга радионица пројекта којој су присуствовали ученици седмог и осмог разреда ОШ ”Бранко Радичевић” Смедерево, ученик ОШ ”Ј.Ј.Змај” из Ковина, вршачки едукатор Немања Николић и реализатори: Синиша Ћулафић, Горан Тирнанић и Мирјана Кокерић, као и гости наставници.

Друга радионица пројекта Микро-Физ протекла је у одличној атмосфери. Ученици су се такмичили у два Кахут квиза, освојили симпатичне награде, при чему су направили систаматизацију градива као улазну и излазну активност на радионици. У главном делу радионице сазнали су нешто ново о микробиту и његовој примени у Биофизици, учили како два микробита могу међусобно да комуницирају, направили и тестирали алармни уређај, убацивали код у микробит и мењали га. Квиз је пробудио пажњу и интересовање ученика, презентација их је увела у самостални рад који је најбитнији на овом пројекту.

Део радионице на коме ученици сами пробају да покрену уређај, задају му неопходне параметре у коду, мењају код према жељама и потребама експеримента, испробавају различите услове коришћења код задатака на које утичу: осветљеност просторије, звук, померање микробита, омогућује ученицима активно учење и продубљује им интересовања за научно бављење дисциплинама као што су математика и физика.

Награде након квиза подстакле су добро расположење у наставку радионице. На радионици су ученици такође развијали и вештине сарадње, комуникације, вештине рада са ИКТ алатима, као и вештине и знања потребна за примену експеримената у Физици, Био-Физици и Математици.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 8 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији