Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинар „Реализација новог Наставног програма биологије у основној школи“

rlzjnnvgnstvng nslУдружење Герундијум у сарадњи са Регионалним центром Смедерево организовао је семинар „Реализација новог Наставног програма биологије у основној школи“ (кат.бр. 814) у суботу, 07. 12. 2019.год.

Циљеви овог програма СУ су: Унапређивање методичких компетенција наставника биологије за ефикасну реализацију новог Наставног програма биологије у основној школи, њиховa едукацијa за успешну организацију, реализацију и евалуацију наставе биологије и остваривање циљева и исхода.

Теме семинара су биле: Анализа Наставних програма биологије за основну школу у Републици Србији и земљама европске уније, Спирални модел наставних програма биологије у основној школи, Реализација спиралног модела Наставног програма биологије применом иновативних модела наставе, Методичко обликовање часа и дидактичких материјала за обраду биолошких садржаја иновативним моделима.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 4 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији