Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Сусрет са стручњацима и практичарима „Креативни приступи у пракси васпитача и учитеља“

ssrtsstrcnjcm nslБАЗААРТ и Позориште ПАТОС у сарадњи са Регионалним центром Смедерево, реализовали су сусрет са стручњацима и практичарима „Креативни приступи у пракси васпитача и учитеља“ у четвртак, 12. децембра 2019. год.

Стваралачке активности су од непроцењивог значаја за развој детета предшколског и раног школског узраста. У раном развоју, као и у припремама детета за полазак у школу и његовим првим корацима кроз школски програм, креативна игра пружа најподеснији оквир за интегрисан развој и учење.

Кроз педагошка тумачења, примере из праксе и сопствено богато искуство учеснике је водила Вукица Павловић, мастер васпитач и педагошки саветник.

Сусрети са стручњацима су облик стручног усавршавања наставника и уметника и чине програм ЛОТРЕК центра Смедерево, који води ПАТОС. Подршку ЛОТРЕК центрима пружа Министарство културе Републике Србије.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији