Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Изузетна реализација семинара ,,Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња" у Смедереву

zztnsrdnjrlzcj nslДруштво за српски језик и књижевност за Подунавски округ започело је 2020. годину на најлепши начин - својим новим активностима. У сарадњи са Регионалним центром за професионални развој запослених у образовању Смедерево 11. јануара организован је семинар ,,Комуникацијске вештине наставника – тимски рад и међупредметна сарадња", чијој је успешној реализацији, уз велику посећеност чланова нашег стручног друштва и амбијент Центра савршен за стручна окупљања, највише допринела изузетност обуке обогаћена вештим беседничким даром и харизмом предавача мр Милорада Дашића, професора српског језика и књижевности у Деветој гимназији, и Ненада Гугла, младог романописца и професора српског језика и књижевности у Трећој београдској гимназији.

Веома пријатна атмосфера, подстицајна за развијање комуникацијских капацитета наставника и њихових нових методичких компетенција које подстичу тимски рад и међупредметну сарадњу, одлично одабрани примери из праксе и конкретни предлози за интердисциплинарни приступ настави и ваннаставним активностима које јачају тимски дух и развијају осећај припадности групи, а првенствено реализатори, професори Дашић и Гугл, који су прошли тест строге и захтевне публике, наставника Подунавског округа, оправдавши на делу назив семинара и доказавши да су могућности комуникацијски вештог наставника огромне, учинили су да обука буде вреднована од стране учесника највишим оценама и похвалним коментарима.

Занимљиво, вешто обликовано, оплемењено комуникацијским вештинама и хумором реализатора, примењиво у настави, дивно - тако би се укратко могли препричати утисци на завршетку ове обуке. Најбољи параметар успешности јесте одушевљење и задовољство деведесетак наставника српског језика и књижевности, те нам остаје да колегама широм Србије топло препоручимо овај одлични семинар.

Верујте нам на реч - позовите колеге Милорада Дашића и Ненада Гугла у своје школе, центре за усавршавање и градове и доживите магију врхунског стручног усавршавања!

Текст преузет са: http://podruznicasd.blogspot.com/2020/01/blog-post.html

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 46 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији