Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Семинар „(Не)видљиво васпитање-углед, атмосфера и идентитет школе у функцији васпитања ученика“

nvdljvvsptnjjnr nslПодружница стручних сарадника Смедерево у сарадњи са Регионалним центром Смедерево организовала је дводневни семинар „(Не)видљиво васпитање-углед, атмосфера и идентитет школе у функцији васпитања ученика“ (кат. бр. 12), 25. и 26. јануара 2020.године. Семинар је реализован у просторијама Регионалног центра и била су присутна 22 стручна сарадника и 5 наставника. Циљ овог програма СУ je планско јачање васпитне улоге школе кроз оснаживање капацитета наставника за изградњу и одржавање угледа, добре атмосфере, препознатљивог идентитета и осећања припадности школи и стварање подстицајног амбијента за развој целокупне личности ученика.

Теме семинара су: Увод и интеграција; Углед, како га стећи и одржати; Нивои утицаја и нивои промене; Међуљудски односи као главни контекст васпитног процеса - атмосфера у школи; Идентитет: циљеви, мисија, визија и припадање; Ученици, неповезани са собом и другима; Деца, ураган у школским клупама; Идентитет одељења и вештине успешне интеграције; Тимски рад: целина је више од збира делова; Етос одељења – питања која треба поставити; Поглед у будућност - етос у развојном плану одељења.

Кроз све теме учеснике је зналачки водио искусни „двојац“: Катарина Јовановић, дипломирани психолог и Биљана Ерцеговчевић, дипломирани школски психолог-педагог. Као и обично кадa су у питању семинари удружења ОДСТАР, интересовање и интеракција учесника и предавача је била на завидном нивоу.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији