Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо вас да ће Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, прилагодити рад и активности новонасталој ситуацији a у складу са Одлуком Владе Републике Србије (Службени гласник РС бр. 29/2020, од 15. 03. 2020.):
- Сви семинари, радионице, презентације и едукације у простору Центра – одлажу се до даљњег
- Центар ће функционисати по систему утврђеног дежурства Све информације на телефоне: 026/619-906, 026/619-907 или на мејл office@rcsmed.edu.rs

Промоција дуалног образовања

prgrmdlngbrzvnj nslУ Смедереву је 07.02.2020.године ПКС Регионалнa привреднa коморa Браничевског и Подунавског управног округа одржала презентацију Дуалног образовања у просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево.

Промоцији су присуствовали заинтересовани представници компанија из Браничевског и Подунавског управног округа, руководилац Школске управе у Пожаревцу, господин Велиша Јоксимовић и члан Градског већа за образовање Светлана Михајловић. Учесници презентације су имали прилику да се упознају са Процедуром укључивања у дуално образовање (правима, обавезама и одговорностима послодаваца), уписном политиком (Захтевом за акредитацију, Изјавом о спремности послодавца да се укључи у дуални систем образовања) представљени су образовни профили по дуалном моделу образовања. Присутни су позвани да се укључе у систем дуалног образовања а за додатна питања могу да контактирају Регионалну привредну комору Пожаревац (контакт особа Јасна Јовановић) и посете сајт https://dualnoobrazovanje.rs/

На питања привредника везана за дуално образовање одговоре су дале Александра Милићевић и Лидија Матијаш, виши саветници за развој образовања у служби за дуално образовање и образовне политике Привредне коморе Србије.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији