Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

Пројекат "Пажљивкова смотра"

pzljvk nsl"Пажљивкова смотра" је пројекат Агенције за безбедност саобраћаја Републике Србије и локалне самоуправе. Учествују предшколци и ђаци првог и другог разреда основних школа.

Агенција за безбедност саобраћаја Републике Србије у сарадњи са локалним Саветима за безбедност саобраћаја у наредном периоду планирала је да реализује пројекат под називом “Пажљивкова смотра”. Једна од 50 локалних самоуправа у којој ће бити реализован пројекат је и град Смедерево. У том циљу одржан је и заједнички састанак са директорима основних школа и предшколске установе Наша радост у Регионалном центру Смедерево, у среду 26. фебруара 2020. године.

Пажљивкова смотра је смотра деце предшколског узраста и ученика првог и другог разреда, на тему безбедности саобраћаја. Основни циљ реализације смотре је развој и унапређење саобраћајног образовања и васпитања деце, а посебно унапређење знања и ставова о безбедном учешћу деце у саобраћају.

У пројекат ће бити укључено свако дете, а у исто време и родитељи ће бити подстицани, да проведу више времена са децом и припреме их за то такмичење. на тему како бити безбедан у саобраћају.

Према методологији реализације „Пажљивкове смотре“, деца ће се надметати у четири фазе и то у школској, општинској, регионалној и републичкој смотри.

Преузето са:

http://sdplus.rs/pazljivkova-smotra-projekat-agencije-za-bezbednost-saobracaja-republike-srbije-i-lokalne-samouprave-ucestvuju-predskolci-i-daci-prvog-i-drugog-razreda-osnovnih-skola/

 

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 6 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији