Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е

Обавештавамо вас да ће Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево, прилагодити рад и активности новонасталој ситуацији a у складу са Одлуком Владе Републике Србије (Службени гласник РС бр. 29/2020, од 15. 03. 2020.):
- Сви семинари, радионице, презентације и едукације у простору Центра – одлажу се до даљњег
- Центар ће функционисати по систему утврђеног дежурства Све информације на телефоне: 026/619-906, 026/619-907 или на мејл office@rcsmed.edu.rs

Ликовна радионица Сузане Гигић

sznggc nslУ Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, у суботу, 14.03.2020. године, од 14 до 17 часова, одржана је KРЕАТИВНА ЛИKОВНА РАДИОНИЦА АKВАРЕЛА Сузане Гигић. Ево какви су Сузанини утисци: "Ја сам заиста одушевљена! Пре свега простором и атмосфером која тамо влада, чудесно је!

Ваше колегинице су толико гостопримљиве и спремне да помогну око свега да верујте осећала сам се као да нисам у Смедереву, као да сам у сред неког светског едукацијског центра (а била сам учесник многих). Све похвале за естетику простора, светло (које је у мом случају било вазно) за сам амбијент и девојке које су биле ту за нас!

Такође радионица је прошла феноменално, све учеснице желе да поновимо и ја се надам да ће бити прилике за репризу!

Много смо се забавиле, такође много научиле оне о основама акварела, ја о начину учења и преношења знања истог живој публици, и за све нас је ово био дан за уживање и учење!

Бескрајно хвала још једном...

Све најбоље желим у даљем раду, јер установа као Ваша вреди да траје!"

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 11 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији