Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

Поштовани,


ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у

ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА


која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године у Регионалном центру Смедерево.

 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

ВИРТУЕЛНИ ПОЗИВ ЦПН и РЦ Смедерево: Виртуелна математика за све М3 2020

mtmtkzsv nslПозив за математичку мапу Србије, који је Центар за промоцију науке претходно расписао,  тренутно је одложен, као и сам месец математике, због тренутног стања у нашој земљи и свету. Биће поново отворен када се ситуација са пандемијом стиша и сви будемо у могућности да се вратимо нашим свакодневним активностима. Овогодишњи М3, који се бави телом и покретом, односно истраживање математичких концепата свим чулима. Такође, посебну пажњу, смо усмерили на обележавање  међународног дана жена у математици 12. мај.

На следећем линку http://elementarium.cpn.rs/u-centru/virtuelna-matematika-za-sve/ (Елементариум, као и на друштвеним мрежама) налази се позив, који је отворен до 20.априла.

Центар за промоцију науке и Математички институт САНУ у оквиру Маја месеца математике и ове године су припремили позив, јер је, због тренутног стања у нашој земљи и свету, Мај месец математике је одложен за октобар.

Ако имате програм на видео платформама, интерактивне презентације или неки другачији, необичан и виртуелан начин забаве кроз математику, ово је позив за вас.

http://elementarium.cpn.rs/u-centru/virtuelna-matematika-za-sve/

Замолили бисмо све наше заинтересоване учитеље, наставнике, професоре, да Центру за промоцију науке до 20. априла, преко понуђених платформи, линку http://elementarium.cpn.rs/u-centru/virtuelna-matematika-za-sve/https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSd3WfdnElGj8F4OeHvy1oYGuyBIHEaQrSUJrSKAvMZVWiz_pA/viewform и РЦ Смедерево, доставе идеје и предлоге на е-маил: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. на који начин могу да се преко понуђених платформи укључе у виртуелни Мај месец математике.

Такође, од уторка, 7. априла званично почиње са радом Виртуелни научни клуб Београд.

Виртуелни клуб Београд налази се на адреси http://naucniklub.rs/virtuelni.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 27 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији