Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Обавештење о ОДЛАГАЊУ СЕМИНАРА: НОВИ ЗАКОН О ЈАВНИМ НАБАВКАМА

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста

ПОЗИВ НА ВИРТУЕЛНИ М3- Мај месец математике!

m3pmrcvk nslМатематика није одустала од свог месеца маја, под овогодишњим слоганом: „По мери/ Помери човека“. Kао и сваког претходног маја, и овог ћемо  славити математику и позивамо све заинтересоване да се укључе и испрате понуђене садржаје.

Програм се налази на сајту: http://m3.rs/ и биће пуштен  7.маја, када и почиње сама манифестација, а завршава се 31.маја, 2020. године.

У Програму ће се наћи и два онлине Научна кафеа, 12. маја и 26.маја са почетком у 18 часова, а све то како би био обележен Међународни дан жена у математици. Такође, биће омогућено и бесплатно гледање филма о Марјам Мирзахани (Maryam Mirzakhani) , првој математичарки добитници Филдсове медаље, на чији рођендан, 12.маја, је управо установљен Меуђународни дан жена. Филм се приказује 13.маја са почетком у 18 часова.

ЦПН је покренуо и Тик Ток друштвену мрежу и отворио свој налог. За сада се поигравамо са рубриком:  Да ли знаш?  Kада почне Мај месец математике, заједно са плесачима и математичарима започеће изазов "Отплеши своју математичку формулу". Позвани сте да нас запратите и прикључите се Тик ток апликацији.

Корисничко име (Username) на Тик току је: cpnsrbija

Поред свега набројаног, ту су и други лепи садржаји: радионице прилагођене различитим узрастима, предавања, и виртуелна тура кроз 3Д моделе експоната. Kада већ не можемо да се шетамо између њих, нека они плешу своју математику на нашим екранима.

Добродошли!

Преузмите M3 Програм у PDF формату.

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 39 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији