Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Седница УО Пословног удружења "Топлане Србије"

tplnsrbj nslСедница Управног одбора Пословног удружења "Топлане Србије", одржана је данас 22.09.2020.год. у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву. Неке од важнијих тема овог скупа биле су: актуелна енергетска ситуација у Србији пред почетак грејне сезоне, о спремности система даљинског грејања и тренутно стање у топланама.

Присутне је поздравио и пожелео успешан рад новоизабрани градоначелник Града Смедерева Јован Беч, а састанку је присуствовао и Часлав Илић, члан Градског већа задужен за рад јавних предузећа. Поред чланова Управног одбора, који чине представници 15 градова, директора овог удружења Дејана Стојановића, председника Скупштине удружења Горана Алексића и председника УО Топлана Србије, присуствовао је и државни секретар у Министарству рударства и енергетике Зоран Предић. Он је изјавио да, према информацијама којима располаже ово Министарство, на основу извештаја који су до сада добијали од топлана, припреме за предстојећу грејну сезону одвијају се по плану, снабдевеност енергентима је стабилна и не очекује се корекције цена грејања у Топланама. Директор ЈП Грејање Смедерево Владимир Кулагић изразио је очекивање да ће ремонтне активности бити завршене у наредних десетак дана тако да би систем могао бити спреман и пре званичног почетка грејне сезоне ако временски услови то буду захтевали. Такође и енергената има на залихама за прве четири до шест недеља грејне сезоне у зависности од спољних температура.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 14 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији