Регионални центар Смедерево

Serbian English

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Актив директора основних и средњих школа

ktvdrktr nslУ среду 23.09.2020.год., у Регионалном центру Смедерево одржан је Актив директора основних и средњих школа са подручја Града Смедерева уз придржавање свих препоручених епидемиолошких мера.

На дневном реду Актива биле су следеће теме: енергетска ефикасност, сагледавање заједничких реализованих активности са школама, унапређивање безбедности ученика у школама и планирање превентивних активности у складу са актуелном епидемиолошком ситуацијом. У складу са темама, у дискусији су учествовали представници Јавних служби Града и Полицијске управе. Расправљало се и о другим актуелним и битним темама за функционисање школа у овим измењеним условима рада. У раду скупа је учествовала и новоизабрана чланица Градског већа Александра Митић задужена за ресор образовања и популационе политике. Председник Актива директора Драгица Голубовић координирала је радом овог догађаја.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 16 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији