Регионални центар Смедерево

Serbian English

Чланци

"ДАНИ ХАРМОНИКЕ” - Смедерево 2011

Наш град је ових дана домаћин XVI међународној манифестацији "Дани хармонике" која  окупља преко 200 извођача сврстаних у солисте, камерне саставе, оркестре, композиторе као и извођаче на концертима из земље и иностранства. 

У уводном излагању, директор манифестације, професор Слободан Ђурић, поред тога што је поздравио све кандидате, истакао је:
"Са великом радошћу  вам саопштавам да ће се од ове године ДХС поново одвијати комплетно у Смедереву и то у Центру за културу који већ добро познајете, и у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању којим се можемо подичити као врхунским простором за ту намену."

И закључио: "Честитам вам на досадашњим успесима које сте остварили у сарадњи са вашим педагозима а који су запажени у целом свету што је резултирало тиме да се ми сврстамо међу земље са најквалитетнијим извођачима на хармоници. XVI ДХС су прилика да се то још једном потврди и у то име желим вам добродошлицу у Смедерево и пуно успеха."

Како је директор манифестације већ нагласио, један део манифестације одржаће се у нашем Центру. Такмичење је у 10 часова започело категоријом "Baby", након које су уследиле категорије "A", "B" и "C".

Комплетан програм такмичења можете преузети ОВДЕ.

Слике

 

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији