Регионални центар Смедерево

Serbian English

Чланци

Обука за менаџере компаније "ПКЦ групе" ("PKC Wiring Systems" Смедерево)

pkc nslСледећи максиму да се добри лидери не рађају него стварају кроз искуство и рад на себи, односно сталну едукацију, тренинге и усавршавања, у нашем Центру одржана је обука за менаџере компаније  ,,ПКЦ групе" (,,PKC Wiring Systems" Смедерево). Тема целодневне обуке била је развијање лидерских вештина, а примарни циљ стицање знања којима се постаје ефектан лидер у 21. веку, спреман да се суочи са изазовима функционисања организација у савременом добу.

У пријатној и подстицајној атмосфери менаџери  ,,ПКЦ групе", компаније која успешно послује у нашем граду, са својим колегама из иностранства, представницима компаније, успели су у заједничком задатку - развили су своје потенцијале учећи како да утичу на поспешивање креативности, организационих способности, вештина ефективне комуникације, преданости послу и свих оних других особина које карактеришу савремене успешне лидере.

Закључак који се на крају наметнуо био је да се не може добро управљати другима ако се претходно не научи управљање собом, па су већ договорени нови сусрети са циљем перманентног стручног усавршавања запослених у овој успешној компанији.

Остали Регионални центри у Србији