Регионални центар Смедерево

Serbian English

Историја и ми - ЦПН пројекат - завршна радионица

istorija i mi 16У оквиру пројекта "Историја и ми", подржаног од Центра за промоцију науке на Јавном позиву за финансијску подршку пројектима промоције и популаризације науке у 2016. години а уз помоћ Научног клуба Смедерево и Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево одржана је трећа и последња радионица.
Завршни скуп у Регионалном центру Смедерево, помало и свечарског карактера, донео је гласање и проглашење победника, односно најбоље презентације, те поделу диплома учесницима и књига наставницима, члановима тимова у оквиру Пројекта.  Сви учесници Пројекта ће као награду добити екскурзију која ће бити организована у мају, а победнички тим ту привилегију да у улози туристичког водича, по свом избору, организује ексукрзију и обилазак историјских знаменитости на изабраном локалитету.
На крају вечерашњег скупа, Вишња Васиљевић, аутор и реализатор Пројекта се захвалила свим учесницима, пожелела им срећу у будућем раду са жељом да поново сарађују на неком новом Пројекту. Такође, захвалила се и Научном клубу, односно Регионалном центру Смедерево на сјајној техничкој подршци и условима за рад.

Слике

Остали Регионални центри у Србији