Регионални центар Смедерево

Serbian English

Европска недеља / Ноћи истраживача

vrpskncstrz nslПоштовани,
ПОЗИВАМО ВАС

да учествујете у ЕВРОПСКОЈ НЕДЕЉИ / НОЋИ ИСТРАЖИВАЧА
која ће се ове године одржати од 23. до 27. новембра, 2020. године
у Регионалном центру Смедерево.

Овогодишњи програм Европске недеље / Ноћи истраживача је под слоганом “НАУКА ЈЕ СВУДА” (Science is everywhere) у смислу отворености науке према грађанима, грађана према науци, отвореним подацима, и мултидисциплинарном приступу.

Сви формати програма су добро дошли, али имајући у виду тренутну епидемиолошку ситуацију, пројекти морају да буду припремљени тако да се могу адаптирати на онлајн варијанту. Пројекте можете и унапред да снимите и да буду пласирани током Европске недеље по одређеном распореду, уколико епидемиолошка ситуација буде неповољна.

Пројекти могу да покривају више различитих активности, као што су предавања, радионице, квизови, изложбе, интерактивни експерименти…

Петак, 27. новембар, као и прошле године, “кључни” је дан, и тада ће се и одржати највећи број пројеката, у периоду од 17 до 22 часа, у РЦ Смедерево. Тема радионица, предавања, квизова, изложби, интерактивних садржаја… за сам петак , 27. новембар, мора да буде НАУКА ЈЕ СВУДА.

У току Европске недеље истраживача, од понедељка, 23. новембра, до четвртка, 26. новембра, пројекти се не морају везивати за тему, тада можете експериментисати и креирати ваше садржаје ван оквира задате теме. Време одржавања пројеката је од 08 до 19 часова, у РЦ Смедерево.

Центар за промоцију науке, Београд, Научном клубу Смедерево обезбедиће буџет до 100.000 динара, на основу предлога пројеката, као и промо материјал.

*** Рок за пријем пројеката је петак, 16. октобар, 2020. године.
*** Пројекти се шаљу на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

С поштовањем,
dipl.mng.ecc Sanja Ž. Nedeljković
Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
026/619906
060/6831905
www.rcsmed.edu.rs

Остали Регионални центри у Србији