Регионални центар Смедерево

Serbian English
Грешка
  • JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 64

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити путем пријаве на сајту или факсом, слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Методе наставе и учења

Методе наставе и учења

Почетак: 29.04.2017 10:00

Каталошки број: 411 ; Компетенцијa: K2 ; Приоритети: 1

Трајање: 1 дан ( 8 бодова )

Уколико установа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ установе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.

Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Методе наставе и учења" у износу од:

1.400 дин (важи ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ, а број пријављених учесника по школи НИЈЕ ОГРАНИЧЕН)

извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Рок за пријаву и уплату котизације је среда 26. април. За учеснике који до овог рока не уплате котизацију, сматраћемо да су одустали од пријаве и присуствовања семинару.
Уплата котизације је обавезна за све учеснике.
prijava
 
 

 Аутори Марина Петровић, професор информатике, Педагошки факултет у Сомбору, Катедра за информатику и медије са методиком наставе информатике, Сомбор
Реализатори Марина Петровић, професор информатике, Педагошки факултет у Сомбору, Катедра за информатику и медије са методиком наставе информатике, Сомбор; Вања Јеремић, педагог, Основна школа „Анта Богићевић“, Лозница; Сандра Кнежевић, педагог, Прва економска школа, Београд; Душанка Маринковић, педагог, Основна школа „др Бошко Вребалов“, Меленци; Зорица Прокопић, професор рачунарства и информатике, Техничка школа, Лозница
Општи циљеви Јачање стручних компетенција наставника у поучавању и повећање квалитета наставе кроз рад са различитим методама наставе и наставним системима као и мотивација ученика за учење уз упознавање техника учења.
Специфични циљеви Систематизација знања о наставним методама, облицима и средствима за рад са ученицима; Упознавање наставника са карактеристикама традиционалног и савремених наставних система; Повећање квалитета наставе кроз упознавање са различитим методама наставе и начинима њихове примене; Мотивација наставника и ученика у процесу учења; Усвајање и примена модела активне наставе; Оспособљавање наставника да науче ученике да уче кроз упознавање ученика са различитим техникама учења.
Теме програма Наставне методе, облици, средства; Савремени наставни системи и методе наставе; Учење учења; Педагошка клима; Комуникацијске вештине; Мотивација за учење -примери добре праксе
Циљна група наставник предметне наставе – основна школа, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник), наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју, наставник у школи за образовање одраслих, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета, васпитач у предшколској установи, васпитач у дому ученика, стручни сарaдник у предшколској установи
Број учесника 30
 
2017-04-29 10:00:00
2017-04-29 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији