Регионални центар Смедерево

Serbian English
Грешка
  • JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 64

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити путем пријаве на сајту или факсом, слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Ученици као сарадници у настави страног језика

Ученици као сарадници у настави страног језика

Почетак: 25.11.2017 10:00

Каталошки број: 758 ; Компетенцијa: K3 ; Приоритети: 1

Трајање: 1 дан (8 бодова)

Уколико школа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ школе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.
Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Ученици као сарадници у настави страног језик" у износу од:
 
1.500 динара коју плаћају СВИ учесници (у цену су урачунати радни материјал, сендвич и освежење током пауза)
 
извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
 
prijava
 
 
 
Аутори проф. др Анђелка Пејовић, редовни професор Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Шпански језик и лингвистика; др Ана Јовановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Шпански језик и лингвистика
Реализатори проф. др Анђелка Пејовић, редовни професор Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; др Ана Јовановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; др Тамара Стојановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Педагогија; др Маријана Матић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за зидно сликарство; др Анета Тривић, виша лекторка, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; Аница Крсмановић, асистент, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за англистику; Горана Зечевић Крнета, сарадник-докторанд, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; мр Маја Андријевић, предавач шпанског језика, Факултет за међународну економију Универзитета Џон Незбит у Београду
Општи циљеви Усавршавање компетенција наставника из области методике наставе страних језика и педагогије, са фокусом на подстицање развоја индивидуалних способности и вештина ученика, а у циљу развоја њихове комуникативне компетенције на страном језику.
Специфични циљеви Развој компетенције наставника за континуирано праћење, препознавање и подстицање самосталног рада ученика и ученичке креативности, у складу са индивидуалним способностима и склоностима ученика, ради подизања самопоуздања ученика и мотивисања ученика на креативност и на тимски рад, као и на унапређење сопственог учинка. Семинар омогућава усавршавање наставника у вези са припремом и применом различитих активности кроз које ученици, на основу личних афинитета, преносе односно изражавају комуникативне намере на страном језику, чиме се уједно освешћују ученици о својим индивидуалним способима и могућностима, како би искористили различитости у циљу личног развоја и развоја другог.
Теме програма Индивидуалне разлике као подстицај учењу страних језика; Ученик као сарадник у респонсибилној настави
Циљна група наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа , наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне)
Број учесника 30
 
2017-11-25 10:00:00
2017-11-25 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији