Регионални центар Смедерево

Serbian English
Грешка
  • JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 64

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити путем пријаве на сајту или факсом, слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Пројектно оријентисана настава математике

Пројектно оријентисана настава математике

Почетак: 16.12.2017 10:00

Каталошки број: 277 ; Компетенцијa: K2 ; Приоритети: 1

Трајање: један дан (8 бодова)

Уколико установа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ установе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.

Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Пројектно оријентисана настава математике" у износу од:

600,оо динара за учеснике са територије општине Смедерево и
2.600,оо динара за све остале учеснике,
 
извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Рок за пријаву и уплату котизације је понедељак 11. децембар. За учеснике који до овог рока не уплате котизацију, сматраћемо да су одустали од пријаве и присуствовања семинару.
 
Уплата котизације је обавезна за све учеснике.
prijava
 
 
 
Аутори доц. др Иван Анић, доцент на Природно математичком факултету у Новом Саду (Департман за математику и информатику); Висока школа за информационе технологије ИТС, Београд; проф. Радоје Кошанин, професор математике у ОШ ,,Вожд Карађорђе“ у Нишу
Реализатори доц. др Иван Анић, доцент на Природно математичком факултету у Новом Саду (Департман за математику и информатику); Висока школа за информационе технологије ИТС, Београд; др Владимир Балтић; мр Младен Стаменковић, асистент на Економском факултету у Београду; Александра Росић, саветник-координатор у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања; проф. Радоје Кошанин, професор математике у ОШ ,,Вожд Карађорђе“ у Нишу
Општи циљеви Унапређивање наставничких компетенција за организацију наставе која води развоју функционалних знања ученика.
Специфични циљеви Оспособљавање наставника за организацију пројектно оријентисане наставе математике у циљу развоја функционалних знања и истраживачког духа ученика, као и потребе за примену математике у свакодневном животу.
Теме програма Пројектно оријентисана настава математике – значај и искуства развијених школских система; Исходи у пројектно оријентисаној настави математике; Пројектно оријентисана настава математике у пракси; Израда плана часа
Циљна група Наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа
 
2017-12-16 10:00:00
2017-12-16 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији