Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити путем пријаве на сајту или факсом, слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Интернет као средство савремене наставе и учења применом блога и Фејсбука у настави

Почетак: 13.01.2018 10:00

Каталошки број: 387 ; Компетенцијa: K2 ; Приоритети: 3

Трајање: један дан (8 бодова)

БРОЈ УЧЕСНИКА ЈЕ ПОПУЊЕН И НАКНАДНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ НИЈЕ МОГУЋЕ!

У оквиру јануарских дана просветних радника, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује семинар Интернет као средство савремене наставе и учења применом блога и Фејсбука у настави.

СЕМИНАР ЈЕ БЕСПЛАТАН ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СМЕДЕРЕВА
ЦЕНА ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ДРУГИХ ТЕРИТОРИЈА ЈЕ 2.500,оо динара.

Текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Информације на телефон: 026/619-906, 060/6831904 или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 
Аутори Александар Тодосијевић, ОШ „Бранко Радичевић“, Батајница
Реализатори Александар Тодосијевић, наставник историје, ОШ „Бранко Радичевић“, Батајница; Сања Булат, наставник физике и хемије, ОШ „Бранислав Нушић“, Београд
Општи циљеви Развијање дигиталних компетенција наставника; Модернизација наставе у складу са савременим теоријама учења и потребама ученика.
Специфични циљеви Упознавање наставника са применом блога и Фејсбука у настави; Формирање мрежа учења наставника и ученика; Развијање критичког приступа Интернету
Теме програма Савремена парадигма учења, учење и виртуелне; Циљеви са којима се блог прави; Креирање чланака и страна, унос категорија, убацивање мултимедијалних садржаја, виџети; Отварање налога и уређивање профила, умрежавање учесника на Фејсбуку, отварање групе; Безбедности ученика на интернету: заштита од спама, вируса и превара, заштита од електронског насиља
Циљна група наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник)
 
2018-01-13 10:00:00
2018-01-13 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији