Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити путем пријаве на сајту или факсом, слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Функционална примена информационо-комуникационих технологија у настави

Почетак: 28.01.2018 10:00

Каталошки број: 470 ; Компетенцијa: K2 ; Приоритети: 3

Трајање: један дан (8 бодова)

БРОЈ УЧЕСНИКА ЈЕ ПОПУЊЕН И НАКНАДНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ НИЈЕ МОГУЋЕ!

У оквиру јануарских дана просветних радника, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује семинар Функционална примена информационо-комуникационих технологија у настави.

СЕМИНАР ЈЕ БЕСПЛАТАН ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СМЕДЕРЕВА
ЦЕНА ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ДРУГИХ ТЕРИТОРИЈА ЈЕ 2.500,оо динара.

Текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Информације на телефон: 026/619-906, 060/6831904 или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 
Аутори Сања Булат, наставник физике и хемије, ОШ „Бранислав Нушић“, Београд
Реализатори Сања Булат, наставник физике и хемије ОШ „Бранислав Нушић“, Београд; Александар Тодосијевић, наставник, ОШ „Бранко Радичевић“, Батајница
Општи циљеви Осавремењивање наставног процеса кроз оснаживање наставника за функционалну употребу савремених ИКТ у настави.
Специфични циљеви Оснаживање наставника за развој ученичких и личних компетенција, као и развијање вештина за 21. век; Упознавање наставника са могућностима које нуди ИКТ за осавремањавање наставе и повећање функционалности самог наставног процеса; Обучавање наставника да сами у складу са циљевима и исходима наставе, садржајима наставног програма, имплементирају ИКТ у свом наставном процесу; Обучавање наставника за конкретну употребу неких веб 2.0 алата.
Теме програма Компетенције; Шта је ИКТ?; Положај ИКТ у савременом образовању; Примери из праксе; Упознавање са конкретним алатима
Циљна група наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета
 
2018-01-28 10:00:00
2018-01-28 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији