Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити факсом или слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

Конструктивистички приступ обради наставних јединица из термодинамике

Конструктивистички приступ обради наставних јединица из термодинамике

Од 25.04.2020 10:00 до 25.04.2020 18:00

Категорије: Семинари

Регионални центар Смедерево организује семинар: “Конструктивистички приступ обради наставних јединица из термодинамике” (кат.бр. 791)
Семинар ће бити реализован 25. априла 2020.год. у Регионалном центру Смедерево. Семинар почиње у 10 сати.

Аутори: Љубиша Нешић, доктор физичких наука, Природно-математички факултет у Нишу; Лазар Раденковић, мастер физичар, Природно-математички факултет у Нишу; Драган Радивојевић, дипломирани физичар, Природно-математички факултет у Нишу;
Реализатори: Љубиша Нешић, доктор физичких наука, Природно-математички факултет у Нишу; Лазар Раденковић, мастер физичар, Природно-математички факултет у Нишу; Драган Радивојевић, дипломирани физичар, Природно-математички факултет у Нишу;

Област:
природне науке

Компетенција:
компетенције за уже стручну област

Приоритетна област:
Унапређивање компетенција наставника у области планирања и реализације наставе оријентисане на исходе (подизање нивоа методичких знања релевантних за циљеве и исходе предмета/области)

Општи циљеви:
Унапређивање способности наставника физике за конструктивистички приступ настави.

Специфични циљеви:
Обучавање наставника за конструктивистички приступ реализацији различитих типова експеримената (демонстрациони, лабораторијски, једноставни...) у настави физике у основним и средњим школама у оквиру наставних тема које се односе на топлотне појаве.

Циљна група:
наставник предметне наставе – основна школа
Наставник предметне наставе - гимназија
наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа
Наставник стручних предмета - средња стручна школа
наставник у школи за образовање ученика са сметњама у развоју
наставник у школи за образовање одраслих
наставник општеобразовних предмета у средњој уметничкој школи (музичке балетске ликовне)
наставник изборних и факултативних предмета

Теме програма:
Конструктивизам у настави термодинамике; Демонстрациони експерименти из области топлотних појава; Лабораторијски експерименти из термодинамике.
Број учесника: 30
Трајање програма: 1 дан (8 бодова)

КОТИЗАЦИЈА: 1.500,оо динара за учеснике из школа са територије општине Смедерево. (Урачунати трошкови ручка и освежења током семинара) За учеснике из школа ван територије општине Смедерево котизација је 2.500,оо динара. (Урачунати трошкови ручка и освежења током семинара)
Пријаве најкасније до четвртка 23. 04. 2020.год. (или до попуне слободних места). Текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево промењен је 01. 01. 2020. и сада је: 840-31276845-21 Обавезан је и позив на број (одобрење)–правна лица уписују број предрачуна а физичка лица каталошки број семинара.

Пријављивање за семинар:
Образац за пријаву можете преузети са линка:
http://www.rcsmed.edu.rs/PRIJAVA_ZA_SEMINAR_U_RC_SMEDEREVO.doc и попуњен послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
ИЛИ
мејл са потребним подацима (назив семинара; име, презиме; адреса; телефон; имејл; радно место; назив школе у којој радите – уколико школа плаћа котизацију навести: назив школе, адресу школе, ПИБ/ЦРФ и имејл школе) послати на Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.
Контакт особа: Наташа Максовић, 026/619-906, 060/6831904


2020-04-25 10:00:00
2020-04-25 18:00:00

javni poziv

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији