Регионални центар Смедерево

Serbian English

Информишите се о најављеним семинарима који ће се одржати у нашем Центру. Сва питања у вези са семинарима можете поставити путем електронске поште office@rcsmed.edu.rs или путем форме "коментари" на сајту.

Уколико није другачије наведено, за сваки од најављених семинара се можете пријавити факсом или слањем пријавног обрасца кога можете преузети ОДАВДЕ, на број 026 / 619 - 906.

 


 

ОДЛОЖЕНО - Семинар: Нови закон о јавним набавкама

ОДЛОЖЕНО - Семинар: Нови закон о јавним набавкама

Од 13.07.2020 10:00 до 13.07.2020 15:00

Категорије: Семинари

ЗБОГ ПРЕВЕНТИВНИХ МЕРА СПРЕЧАВАЊА ШИРЕЊА ЕПИДЕМИЈЕ ИЗАЗВАНЕ  ВИРУСОМ -КОВИД 19, А ПО ПРЕПОРУЦИ ВЛАДЕ РС,

ОБАВЕШТАВАМО ПРИЈАВЉЕНЕ УЧЕСНИКЕ СЕМИНАРА ЗА 13. ЈУЛ 2020. ГОД.  У РЕГИОНАЛНОМ ЦЕНТРУ СМЕДЕРЕВО, ДА СЕ ИСТИ ОДЛАЖЕ И ДА ЋЕ СЕ ОДРЖАТИ ЧИМ СЕ ЗА ТО СТВОРЕ УСЛОВИ У НАЈКРАЋЕМ ВРЕМЕНСКОМ ПЕРИОДУ.

О НОВОМ ТЕРМИНУ ПРИЈАВЉЕНИ УЧЕСНИЦИ И ДРУГИ ЗАИНТЕРЕСОВАНИ БИЋЕ БЛАГОВРЕМЕНО ОБАВЕШТЕНИ.

“БУДИМО ОДГОВОРНИ“

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић, дипл. економиста


Обавештавамо Вас да ће у Смедереву у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању дана 13. јула 2020. год. (понедељак) у временском периоду од 10 до 15 часова бити организован семинар под називом: Нови закон о јавним набавкама и уједно позивамо све заинтересоване да искористе ову прилику и присуствују семинару.

Нови Закон о јавним набавкама објављен је у Службеном гласнику РС 91/2019 од 24. децембра 2019. године, ступио је на снагу 1. jануара 2020. године, а у примени је од 1. jула 2020. године. Како би се учесници упознали са новом законском регулативом и правилно примењивали одредбе Закона, током семинара биће обрађен комплетан закон, а нарочито ће бити указано на одредбе које предвиђају нове и другачије обавезе за наручиоце и понуђаче у односу на важећа законска решења.

Предавач је Сузана Тодоровић, запослена у Управи за јавне набавке од 2013. године са вишегодишњим искуством која је и члан комисије за пoлагање испита за службеника за јавне набавке, која је своје референце врсног предавача већ доказала на бројним семинарима широм Србије.
Предавање је намењено свим лицима која рада на пословима јавних набавки, односно на пословима повезаним са финансијама, запосленим у градским/општинским управама, јавним предузећима, установама културе, школама, предшколским установама, домовима здравља, апотекама, као и свим другим лицима (понуђачи и лица запослена код понуђача, незапослена лица).

Трошкови обуке су знатно повољнији од обука на ову тему које се организују у другим градовима и од стране других предавача и организатора, те је утврђена цена по полазнику у износу од 8.000,00 динара.

Пријаве за наведену обуку можете преузети и са интернет странице Регионалног центра: www.rcsmed.edu.rs, и попуњене доставити на адресу Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, ул. Горанска бб најкасније до 8. јула (среда) 2020. године путем поште, личном доставом, или путем мејла: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.">Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

С поштовањем,
в.д.директора,
Љиљана Животић-Живановић,
дипл. економиста

Преузмите позивно писмо

Преузмите пријаву за семинар


2020-07-13 10:00:00
2020-07-13 15:00:00

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији