Регионални центар Смедерево

Serbian English
Грешка
  • JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 64

Где је нестала одговорност? – Oдговорност као главни фактор успешне партиципације ученика

Где је нестала одговорност? – Oдговорност као главни фактор успешне партиципације ученика

Почетак: 18.03.2017 10:00

Каталошки број: 26 ; Компетенцијa: K3 ; Приоритети: 2

Трајање: 2 данa ( 16 бодова )

Уколико школа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ школе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.

Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Где је нестала одговорност? – Oдговорност као главни фактор успешне партиципације ученика" у износу од:

2.950 дин (важи ЗА СВЕ УЧЕСНИКЕ)

извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
 
Рок за пријаву и уплату котизације је среда, 01. март 2017. За учеснике који до овог рока не уплате котизацију, сматраћемо да су одустали од пријаве и присуствовања семинару.
 
Уплата котизације је обавезна за све учеснике, а број учесника по школи није ограничен.
prijava
 
 
 
 Аутори мр Божидар Топаловић, педагог у пензији, заступник Удружења за подршку васпитању и образовању ОДСТАР, Шабац; Катарина Јовановић, дипл. психолог и породични саветник, Удружење за подршку васпитању и образовању ОДСТАР, Шабац; Биљана Ерцеговчевић, дипл. школски психолог-педагог, дипл. гешталт психотерапеут, Медицинска школа "Др Андра Јовановић", Шабац
Реализатори мр Божидар Топаловић, педагог у пензији, заступник Удружења за подршку васпитању и образовању ОДСТАР, Шабац; Катарина Јовановић, дипл. психолог и породични саветник, Удружење за подршку васпитању и образовању ОДСТАР, Шабац
Општи циљеви Унапређивање васпитног рада наставника у подстицању развоја одговорности код ученика, као услова за успешну партиципацију ученика у школи.
Специфични циљеви Дефинисање улоге наставника у развоју одговорности код ученика. Подстицање и оснаживање процеса партиципације ученика засноване на одговорности и узајамном уважавању ученика и наставника.
Теме програма ОДГОВОРНОСТ: Одговорност није самоникла биљка; Емоционална памет: јаз генерација или јаз мозгова?; Тржиште безобразлука; ПАРТИЦИПАЦИЈА: Како то раде деца?; Умете ли да играте у тиму?; Колико сте информисани о информисаности?; Ученички парламент; Партиципација као тест одговорности ученика и наставника
Циљна група наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа, наставник стручних предмета – средња стручна школа, наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), наставник изборних и факултативних предмета, васпитач у дому ученика, стручни сарадник у школи, сарадник (педагошки, андрагошки асистент и помоћни наставник)
2017-03-18 10:00:00
2017-03-19 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији