Регионални центар Смедерево

Serbian English
Грешка
  • JUser: :_load: Није могуће учитати корисника са ИД: 64

Ученици као сарадници у настави страног језика

Ученици као сарадници у настави страног језика

Почетак: 25.11.2017 10:00

Каталошки број: 758 ; Компетенцијa: K3 ; Приоритети: 1

Трајање: 1 дан (8 бодова)

Уколико школа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ школе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.
Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Ученици као сарадници у настави страног језик" у износу од:
 
1.500 динара коју плаћају СВИ учесници (у цену су урачунати радни материјал, сендвич и освежење током пауза)
 
извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
 
prijava
 
 
 
Аутори проф. др Анђелка Пејовић, редовни професор Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Шпански језик и лингвистика; др Ана Јовановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Шпански језик и лингвистика
Реализатори проф. др Анђелка Пејовић, редовни професор Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; др Ана Јовановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; др Тамара Стојановић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, ужа научна област Педагогија; др Маријана Матић, доцент Филолошко-уметничког факултета у Крагујевцу, Катедра за зидно сликарство; др Анета Тривић, виша лекторка, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; Аница Крсмановић, асистент, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за англистику; Горана Зечевић Крнета, сарадник-докторанд, Филолошко-уметнички факултет у Крагујевцу, Катедра за хиспанистику; мр Маја Андријевић, предавач шпанског језика, Факултет за међународну економију Универзитета Џон Незбит у Београду
Општи циљеви Усавршавање компетенција наставника из области методике наставе страних језика и педагогије, са фокусом на подстицање развоја индивидуалних способности и вештина ученика, а у циљу развоја њихове комуникативне компетенције на страном језику.
Специфични циљеви Развој компетенције наставника за континуирано праћење, препознавање и подстицање самосталног рада ученика и ученичке креативности, у складу са индивидуалним способностима и склоностима ученика, ради подизања самопоуздања ученика и мотивисања ученика на креативност и на тимски рад, као и на унапређење сопственог учинка. Семинар омогућава усавршавање наставника у вези са припремом и применом различитих активности кроз које ученици, на основу личних афинитета, преносе односно изражавају комуникативне намере на страном језику, чиме се уједно освешћују ученици о својим индивидуалним способима и могућностима, како би искористили различитости у циљу личног развоја и развоја другог.
Теме програма Индивидуалне разлике као подстицај учењу страних језика; Ученик као сарадник у респонсибилној настави
Циљна група наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа , наставник општеобразовних предмета – у средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне)
Број учесника 30
 
2017-11-25 10:00:00
2017-11-25 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији