Регионални центар Смедерево

Serbian English

Пројектно оријентисана настава математике

Пројектно оријентисана настава математике

Почетак: 16.12.2017 10:00

Каталошки број: 277 ; Компетенцијa: K2 ; Приоритети: 1

Трајање: један дан (8 бодова)

Уколико установа сноси трошкове котизације, молимо вас да нам у пријави то назначите, као и да упишете потребне податке: ПИБ установе и имејл адресу на коју можемо послати предрачун.

Уколико учесник сам плаћа котизацију, уплату на име котизације за семинар "Пројектно оријентисана настава математике" у износу од:

600,оо динара за учеснике са територије општине Смедерево и
2.600,оо динара за све остале учеснике,
 
извршити на текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Рок за пријаву и уплату котизације је понедељак 11. децембар. За учеснике који до овог рока не уплате котизацију, сматраћемо да су одустали од пријаве и присуствовања семинару.
 
Уплата котизације је обавезна за све учеснике.
prijava
 
 
 
Аутори доц. др Иван Анић, доцент на Природно математичком факултету у Новом Саду (Департман за математику и информатику); Висока школа за информационе технологије ИТС, Београд; проф. Радоје Кошанин, професор математике у ОШ ,,Вожд Карађорђе“ у Нишу
Реализатори доц. др Иван Анић, доцент на Природно математичком факултету у Новом Саду (Департман за математику и информатику); Висока школа за информационе технологије ИТС, Београд; др Владимир Балтић; мр Младен Стаменковић, асистент на Економском факултету у Београду; Александра Росић, саветник-координатор у Заводу за вредновање квалитета образовања и васпитања; проф. Радоје Кошанин, професор математике у ОШ ,,Вожд Карађорђе“ у Нишу
Општи циљеви Унапређивање наставничких компетенција за организацију наставе која води развоју функционалних знања ученика.
Специфични циљеви Оспособљавање наставника за организацију пројектно оријентисане наставе математике у циљу развоја функционалних знања и истраживачког духа ученика, као и потребе за примену математике у свакодневном животу.
Теме програма Пројектно оријентисана настава математике – значај и искуства развијених школских система; Исходи у пројектно оријентисаној настави математике; Пројектно оријентисана настава математике у пракси; Израда плана часа
Циљна група Наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник општеобразовних предмета – средња стручна школа
 
2017-12-16 10:00:00
2017-12-16 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији