Регионални центар Смедерево

Serbian English

Музика и мултимедија – креативни приступ часу

Почетак: 01.02.2018 10:00

Каталошки број: 768 ; Компетенцијa: K1 ; Приоритети: 3

Трајање: један дан (8 бодова)

БРОЈ УЧЕСНИКА ЈЕ ПОПУЊЕН И НАКНАДНО ПРИЈАВЉИВАЊЕ НИЈЕ МОГУЋЕ!

У оквиру јануарских дана просветних радника, Регионални центар за професионални развој запослених у образовању Смедерево организује семинар Музика и мултимедија – креативни приступ часу.

СЕМИНАР ЈЕ БЕСПЛАТАН ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ТЕРИТОРИЈЕ ГРАДА СМЕДЕРЕВА
ЦЕНА ЗА ПРОСВЕТНЕ РАДНИКЕ СА ДРУГИХ ТЕРИТОРИЈА ЈЕ 2.500,оо динара.

Текући рачун Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, Горанска ББ, 11300 Смедерево: 840 – 942668 – 62 (У овај износ су поред самог семинара, урачунати и трошкови ручка и освежења током семинара). Модел и позив на број нису потребни.
Информације на телефон: 026/619-906, 060/6831904 или на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели.

 
Аутори Аутори: Слађана Марковић, мастер теоретичар уметности, професор стручних предмета у музичкој школи "Стеван Мокрањац" у Неготину и професор музичке културе у ОШ "Стеван Мокрањац" у Кобишници; др Миомира М. Ђурђановић, ванредни професор Факултета уметности у Нишу, Универзитета у Нишу, Департман за музичку уметност (Методика наставе музичке културе)
Реализатори Реализатори (модератори): Слађана Марковић, мастер теоретичар уметности, професор стручних предмета у музичкој школи "Стеван Мокрањац" у Неготину и професор музичке културе у ОШ "Стеван Мокрањац" у Кобишници; др Миомира М. Ђурђановић, ванредни професор Факултета уметности у Нишу, Универзитета у Нишу, Департман за музичку уметност (Методика наставе музичке културе)
Општи циљеви Рад на побољшању компетенција за креативнију и функционалнију музичку наставу у предшколским установама, основним и средњим школама, као и основним и средњим музичким школама; Коришћење специфичних апликација корисних за музичку наставу.
Специфични циљеви Стицање основних знања о коришћењу мултимедија у настави; Оспособљавање за преузимање, инсталацију и коришћење бесплатних програма за обраду текста, слике, аудио и видео записа; Упознавање и овладавање основама примене Microsoft office (тежиште на представљању алата од значаја за креирање мултимедијалних презентација); Подстицање креативних потенцијала наставника, рaзвoj ствaрaлaчких спoсoбнoсти, eстeтскe пeрцeпциje; Рaзвoj спoсoбнoсти прoнaлaжeњa, aнaлизирaњa, примeнe и сaoпштaвaњa инфoрмaциja, уз вeштo и eфикaснo кoришћeњe инфoрмaциoнo-кoмуникaциoних тeхнoлoгиja.
Теме програма Презентација (како направити успешну мултимедијалну презентацију за потребе музичке наставе); Израда презентација
Циљна група наставник разредне наставе, наставник предметне наставе – основна школа, наставник предметне наставе – гимназија, наставник у школи за образовање одраслих, наставник стручног предмета у основној/средњој уметничкој школи (музичке, балетске, ликовне), васпитач у предшколској установи
 
2018-02-01 10:00:00
2018-02-01 18:00:00

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Остали Регионални центри у Србији