Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Ауторитет, та тешка страна реч

У протекла два дана, наш Центар је имао то задовољство, а пријављени учесници привилегију да по други пут буду домаћини мр Божидару Топаловићу, педагогу и Катарини Јовановић, дипломираном психологу, овог пута са семинаром "Ауторитет, та тешка страна реч".
Ослушкујући коментаре након завршеног семинара "Адолесцент и специфични стилови контакта у породици – обука за рад са ученицима и родитељима", истих аутора, закључили смо да у циљу што бољег стручног усавршавања, организујемо семинар који је нека врста наставка. Наше мишљење се подударило са учесницима који су поновили своје позитивне критике и похвалили ауторе, тј реализаоре, на стручном вођењу дводневног семинара.
Унапређење васпитног рада кроз јачање комуникацијских вештина и оснаживање професионалних и личних капацитета запослених у образовању требао би да буде приоритетан циљ сваког просветног радника, исто као и јачање ауторитета на основу узајамног уважавања и примене вештина позитивног васпитања. Из овога ће свакако проистећи много боља комуникација на релацији ученик - наставник.
Све ово су наравно и циљеви семинара, а познајући систем рада предавача, не сумњамо да су полазници добили сјајан "алат" који ће већ од сутра моћи да примене у својим школама.
Извештај и слике са семинара можете погледати на званичној страници и у галерији.

Слике

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"> " />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"> " />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash"> " />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији