Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Интеграција, корелација и занимација - каталошки број 434

Захваљујући одличној сарадњи Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево и Друштва учитеља Смедерева, 60 чланова Друштва, подељених у две групе, имало је прилику да два дана ужива у семинару "Интеграција, корелација и занимација".
Акредитовани семинар, под бројем 434. у Каталогу програма сталног стручног усавршавања, својим садржајима, средствима и методама упознао је учеснике са практичном применом интегративне наставе у млађим разредима основне школе и тематским планирањем кроз корелацију предмета, дајући одговоре на питања како хоризонтално и вертикално повезати градиво.
Интеграциони и корелациони процеси у настави постижу значајнији квалитет, градећи занимљиве и примамљиве конотације наставних садржаја, чиме се значајно утиче на мотивисаност ученика за рад.
Аутори и реализатори семинара били су Луција Тасић и Каролина Нешковић.

Слике

Остали Регионални центри у Србији