Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Потписивање споразума за реконструкцију III спрата "Монопола"

Данас је у Скупштини Града Смедерево потписан Споразум о сарадњи између Швајцарске Агенције за развој и сарадњу - SDC и Града Смедерево. Споразум супотписали госпођа Beatrice Meyer, директорка канцеларије и градоначелник града Смедерева, Предраг Умићевић. Потписивању Споразума о сарадњи присуствовали су и заменица градоначелника,  Јасна Аврамовић, председник Скупштине Града, Бранче Стојановић и помоћник градоначелника, Драган Станић.
Циљ ове сарадње је обезбеђење и реконструкција додатних смештајних капацитета у Центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево. SDC је сагласна да финансира трошкове реконструкције и опремања простора у износу од 140.000 евра. Град се обавезује да сноси преостале трошкове реконструкције и опремања простора у износу од 5.000.000 динара.
Према Споразуму, за директора Пројекта  именован је Мр Боривоје Јаношевић. Он ће вршити контролу и надзор реконструкције.

Према идејном пројекту, на овај начин добиће се 33 лежаја за смештај полазника семинара, као и пратећи садржаји неопходни за активности у Центру.

Слике са потписивања споразума

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији