Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Србија као "Film Friendly" окружење

Данас је у просторијама нашег Центра Српска филмска асоцијација одржала "Film Friendly" радионицу – још једну у низу активности у оквиру пројекта "Србија као филмско окружење", који се спроводи кроз грант шему RSEDP2 пројекта, а који финансира Европска унија.
Предавач, г-ђа Ана Илић – Извршни директор и један од оснивача Српске филмске асоцијације, илустровала је моделе сарадње јавних институција и филмских предузећа, као и успешне примере општина и држава које се данас сматрају окружењима посвећеним филмској индустрији.
Током презентације наведени су многобројни примери запошљавања у срединама које су системски приступиле привлачењу филмских и телевизијаских продукција. На овај начин би ангажман могле да пронађу многе индустрије као што су туризам, текстилна индустрија, грађевинарство, угоститељство и предузећа за прераду дрвета, превоз, услуга, итд.

Делови текста преузети са www.rsedp2serbia.eu

Слике

Остали Регионални центри у Србији