Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Пријем у резиденцији амбасадора Швајцарске

Швајцарска и Србија председаваће ОЕБС-ом 2014.и 2015. године. Овим поводом висока делегација Парламента Швајцарске, на челу са председником Hansjorg Walter и представницима свих парламентарних странака у Парламенту Швајцарске, борави у посети Србији.
Амбасадор Швајцарске, њ.е. Ervin Hofer је у част вискох гостију приредио пријем , којем су присуствовали представници политичког и привредног живота Србије и представници Смедерева, председник Скупштине Града, господин Бранче Стојановић, помоћник градоначелника, господин Драган Станић и Мр Боривоје Јаношевић, директор Регионалног центра.
Парламентарна делегација сутра ће посетити Смедерево и бити гост Регионалног центра, што ће бити прилика да високе госте упознамо са оствареним, као и са плановима за будућност.

Слике

Остали Регионални центри у Србији