Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Посета групе професора из Швајцарске Регионалном центру

Група наставника из Швајцарске, из Кантона Аргау, била је данас у посети Регионалном центру Смедерево. Гостима је приређен и пријем у Скупштини Града Смедерево, где су их поздравили председник Скупштине, Бранче Стојановић и помоћник градоначелника, Драган Станић.
Након овога у просторијама Регионалног центра гостима је кроз презентацију директора Центра, Мр Боривоја Јаношевића, представљен поступак формирања, рад Центра, Мрежа центара, планови за даљи рад и друго.
Осим Регионалног центра, гости из Швајцарске посетили су Предшколску установу - објекат "Бубамара" на Карађорђевом брду и ОШ " Бранислав Нушић". Користимо прилику да се захвалимо директорки Установе, Мири Ћосић и њеним сарадницима, као и директору Школе, Драгану Јовичићу са сарадницима који су нас више него срдачно дочекали. Топао пријем, ведра дечја лица, срдачност особља Вртића и обухватност садржаја нису оставили равнодушним све госте, којима су припремљени и пригодни поклони - рад корисника Дечје установе. Посебан утисак приликом посете Школи оставила је блискост ученика и учитеља, као и мотивисаност ученика за рад.
Са задовољством истичемо да је све време данас са нама као гост - домаћин, био и директор Регионалног центра Крушевац, господин Дејан Стевановић. Након радног дела боравка, гостима је приређен краћи, неформални забавни део, у организацији особља Центра а затим су обишли центар Града, Музеј и Тврђаву. Са посебним задовољством истичемо непосредност и спонтаност гостију. Вођа групе, магистар музике, професор Werner Berger одсвирао је на својој вихуели неколико симпатичних песама, праћен складним гласовима својих колега. Овај гест дао је посебан тон посети, посебно у Скупштини Града, где су овакви гестови реткост. Са мало речи и мало нота речено је много тога. (Део "музичких" прилога можете погледати на нашем видео каналу)

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији