Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Почела адаптација трећег спрата Монопола

У четвртак, 4. октобра, почела је адаптација трећег спрата Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
План је да се трећи спрат зграде “Монопола”, у којој се налази Регионални центар, адаптира и опреми, како би се створили целодневни услови смештаја и исхране полазника семинара на простору од 600 метара квадратних.
„Тиме ће бити употпуњена понуда Регионалног центра, за смештај 32 учесника. На овај начин ћемо постати један од ретких центара у Србији, који ће корисницима понудити и смештајне капацитете”, рекао је директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању, Боривоје Јаношевић.
Једини Регионални центар са смештајним капацитетима у Србији, тренутно се налази у Нишу.

У Смедереву је крајем марта потписан уговор о донацији Агенције за развој и сарадњу Швајцарске, намењеној адаптацији трећег спрата “Монопола” за потребе смештајних капацитета Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.
Швајцарска агенција за развој и сарадњу се сагласила да обезбеди средства за реконструкцију и опремање будућих смештајних капацитета Центра, у износу од 140.000 евра.
Град је дужан да обезбеди преостала средства, у износу од пет милиона динара.
Представници Агенције за развој и сарадњу Амбасаде Швајцарске, у децембру прошле године изразили су спремност да помогну нови пројекат просторног и функционалног унапређења Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">      

 

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији