Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Стандард серије ISO16949:2009 – захтеви сертификације са становишта испоручиоца у аутомобилској индустрији – II део

У протекла два дана у нашем Центру је одржан други део обуке посвећене аутомобилској индустрији на тему: Стандард серије ISO16949:2009 – захтеви сертификације са становишта испоручиоца у аутомобилској индустрији.
Обука је организована у оквиру пројекта финансираном од стране ЕУ кроз програм RSEDP2, а у сарадњи са SGS Београд.
Након успешног првог дела обуке, такође одржаном у Регионалном центру, када су обрађене теме ISO/TS 16949:2009, PPAP и APQP, теме покривене другим делом обуке биле су SPC, FMEA, 8D и MSA.Циљ обуке био је да омогући полазницима да процене своје могућности и дефинишу потребне кораке како би се квалификовали за испоручиоце у аутомобилској индустрији и да омогући полазницима који желе да њихови производни процеси буду на нивоу испоручиоца аутомобилске индустрије да сагледају своје могућности и потребе.
Предавач на другом делу обуке био је директор едукационо-пројектног Центра SGS-a и експерт из области аутомобилске индустрије, Дејан Чуровић, док су учесници на тродневном предавању били представници фирми из Крагујеваца, Пожеге, Београда и Инђије. Обуци је присуствовао и директор AC Serbia (Аутомобилски кластер Србије), господин Игор Вијатов.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији