Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Амбасадор Швајцарске у посети Смедереву и Регионалном центру

У посети Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево данас је био нови амбасадор Швајцарске Жан Данијел Рух (Jean-Daniel Ruch). Том приликом, директор Центра, мр Боривоје Јаношевић упознао је г-дина Руха са радом Центра, како са свим досадашњим активностима, тако и оним планираним, где је истакао да се нада и будућој сарадњи Швајцарске, тј SDC-а са Регионалним центром у Смедереву. Сусрету су поред директора Центра и амбасадора Швајцарске присуствовали и Лидиа Вујчић, шеф Канцеларије SDC-а и др Вeснa Jeрeмић Дрaгojeвић, пoмoћник грaдoнaчeлникa зa здрaвствo и сoциjaлну пoлитику.

Слике

Пре него је посетио Регионални центра, амбасадор Швајцарске се сусрео са челницима Града и разговарао о студијској посети утицајне швајцарске делегације високог нивоа, која је најављена за 10. мај ове године нашем граду.
Делегацију чине швајцарски топ менаџери, представници из области осигурања, уметности,  културе, електропривреде, софтвера, некретнина, здравства, као и произвођачи вина.
Градоначелница др Јасна Аврамовић данас је изразила задовољство што Град Смедерево наставља већ постојећу, добру сарадњу са Швајцарском абасадом, јер она обилује разменом добрих идеја и искустава, које се у нашем граду већ примењују и пожелела да та сарадња још дуго потраје.
Швајцарског амбасадора поздравили су и Бојан Теофиловић, заменик градоначелника, затим Бранче Стојановић, председник Скупштине града Смедерево,  Сузана Спасојевић народни посланик и Борко Јаношевић, директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, представљајући капацитете нашег града и потенцијале који би били интересантни за стране инвеститоре.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">  

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 44 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији