Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Амбасадор Швајцарске у посети Смедереву и Регионалном центру

У посети Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево данас је био нови амбасадор Швајцарске Жан Данијел Рух (Jean-Daniel Ruch). Том приликом, директор Центра, мр Боривоје Јаношевић упознао је г-дина Руха са радом Центра, како са свим досадашњим активностима, тако и оним планираним, где је истакао да се нада и будућој сарадњи Швајцарске, тј SDC-а са Регионалним центром у Смедереву. Сусрету су поред директора Центра и амбасадора Швајцарске присуствовали и Лидиа Вујчић, шеф Канцеларије SDC-а и др Вeснa Jeрeмић Дрaгojeвић, пoмoћник грaдoнaчeлникa зa здрaвствo и сoциjaлну пoлитику.

Слике

Пре него је посетио Регионални центра, амбасадор Швајцарске се сусрео са челницима Града и разговарао о студијској посети утицајне швајцарске делегације високог нивоа, која је најављена за 10. мај ове године нашем граду.
Делегацију чине швајцарски топ менаџери, представници из области осигурања, уметности,  културе, електропривреде, софтвера, некретнина, здравства, као и произвођачи вина.
Градоначелница др Јасна Аврамовић данас је изразила задовољство што Град Смедерево наставља већ постојећу, добру сарадњу са Швајцарском абасадом, јер она обилује разменом добрих идеја и искустава, које се у нашем граду већ примењују и пожелела да та сарадња још дуго потраје.
Швајцарског амбасадора поздравили су и Бојан Теофиловић, заменик градоначелника, затим Бранче Стојановић, председник Скупштине града Смедерево,  Сузана Спасојевић народни посланик и Борко Јаношевић, директор Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, представљајући капацитете нашег града и потенцијале који би били интересантни за стране инвеститоре.

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">  

" />" allowscriptaccess="always" allowfullscreen="true" type="application/x-shockwave-flash">

Остали Регионални центри у Србији