Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Стручни скуп: „Унапређивање вођења школске документације"

Удружење стручних сарадника и сарадника предшколских установа Србије-Центар Ниш, организовало је састанак чланова Удружења који припадају Моравичком, Златиборском, Колубарском, Шумадијском, Поморавском, Подунавском, Браничевском и Борском округу. Састанак је почео у 11 часова.
Сузана Симеуновић, председник Центра Ниш, представила је члановима досадашњи рад Центра Ниш а потом се разговарало о правцу развоја и будућим темама којима би требало да се бави Удружење, са циљем афирмације професије стручног сарадника и сарадника у предшколству. Сви чалнови су узели активно учешће.
Након састанка, реализован је стручни скуп-симпозијум „Унапређивање вођења школске документације“. Скуп је био отворен и за чланове Центра Београд и Центра Нови Сад Удружења, као и за чланове Удружења васпитача Србије и Савеза удружења медицинских сестара. Скуп је трајао од 13 до 16.15 часова, a сви учесници су добили по 1 бод стручног усавршавања.

Слике

Остали Регионални центри у Србији