Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Отворени смештајни капацитети Регионалног центра Смедерево

Пресецањем врпце, др Јасна Аврамовић, градоначелница Смедерева и Бранче Стојановић, председник Скупштине града, у присуству директора осталих регионалних центара у Србији, функционера града, просветних радника, представника фирми које су радиле на уређењу трећег спрата "Монопола" и специјалног госта, господина Фабриса Патоа, аташеа Амбасаде Француске у Србији, свечано су отворили смештајне капацитете Регионалног центра Смедерево.
У уводном обраћању мр Боривоје Јаношевић, директор Центра, захвалио се многобројним присутним гостима поделивши са њима задовољство поводом значаја данашњег окупљања. Он је такође изразио жаљење што отварању не присуствују представници Швајцарске амбасаде и СДЦ-а, донатори Центра, који су се писаним путем јавили, извинили, послали честитку за остварене резултате и пожелели срећу и успех у даљем раду Центра.
Након изношења техничких детаља у вези са током и ценом радова, броју соба и кревета, директор Центра је реч за говорницом препустио Бранчету Стојановићу, председнику Скупштине града:
"Идеја да Смедерево добије Регионални центар потекла је пре четири године, након чега је Скупштина града донела одлуку да локална самоуправа у сарадњи са Швајцарском агенцијом за развој и сарадњу учествује са трећином потребних средстава..." Своје обраћање присутнима, господин Стојановић је наставио изношењем једне врло битне чињенице, а то је да је Регионални центар у Смедереву, повод и разлог доласка парламентарне делегације Швајцарске у Смедерево, након које је уследила и посета 40 водећих бизнисмена из Швајцарске, клијената Волфсберг банке, који желе да улажу у Смедереву.
Др Јасна Аврамовић, градоначелница Смедерева, пожелела је запосленима добар рад исказавши жељу да нови простор буде максимално искоришћен, па је додала:
„Својим озбиљним радом показали смо донаторима али и Европској унији, да умемо да поштујемо рокове, да умемо да радимо квалитетно, преко наших извођача радова. Показали смо да оно што урадимо можемо и да користимо и да употребимо у сврхе за које је и прављено".
Она је подсетила да је овај простор коришћен и за образовање, не само запослених у образовању, већ и за младе Смедеревце у оквиру Београдске пословне школе и изразила жељу да ће се делатности овог простора ширити у области образовања:
„Зграда "Монопола" је одличан простор, који једног дана мора да добије своју праву намену, а то је управо образовање. Мислим да полако улазимо у причу, која је сан Града Смедерева, а то је школски образовни центар, са факултетима за смедеревску и децу из окружења, и са више смештајних капацитета него што је 35 кревета, колики је капацитет Регионалног центра".

Након поздравних речи, сви присутни су кренули у обилазак новоотвореног дела Регионалног центра у Смедереву, што можете погледати у нашој ГАЛЕРИЈИ.

Слике другог спрата Регионалног центра у Смедереву

" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="309"> " />                            " type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="413"> " />

 

" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="309"> " />        

" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="309"> " />

 

" type="application/x-shockwave-flash" width="550" height="309"> " />

 

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

ЦЕНОВНИК УСЛУГА РЦ СМЕДЕРЕВО

РЕШЕЊЕ ГРАДСКОГ ВЕЋА О ДАВАЊУ САГЛАСНОСТИ НА ЦЕНОВНИК РЦ СМЕДЕРЕВО

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 143 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији