Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Завод за унапређивање образовања и васпитања објавио је Конкурс за одобравање програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/2023, 2023/2024. и 2024/2025. годину, 22. новембра 2021.

На основу члана 10 став 1, у вези са чланом 11 став 1 Правилника о сталном стручном усавршавању и напредовању у звања наставника, васпитача и стручних сарадника („Сл. гласник РС“, број 109/2021) и члана 4 Правилника о раду стручног тима Завода у поступку одобравања и праћења реализације одобрених облика сталног стручног усавршавања наставника, васпитача, стручних сарадника и директора,Завод за унапређивање образовања и васпитања дана 22. новембра 2021. године расписује

К О Н К У Р С за одобравање програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/2023, 2023/2024. и 2024/2025. годину.

Конкурс се налази на линку:
https://zuov.gov.rs/konkurs-za-odobravanje-programa-stalnog-strucnog-usavrsavanja-nastavnika-vaspitaca-i-strucnih-saradnika-za-skolsku-2022-2023-2023-2024-i-2024-2025-godinu/

Нови Правилник можете погледати путем линка:
https://zuov.gov.rs/novi-pravilnik-o-stalnom-strucnom-usavrsavanju-i-napredovanju-u-zvanja-nastavnika-vaspitaca-i-strucnih-saradnika/

Актив директора основних и средњих школа

ktvdrktsnvnsrdnjshkl nslУ просторијама Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево, у среду 26. 02. 2020. године одржан је састанак Актива директора основних и средњих школа са територије града Смедерева.

Састанак је водила Драгица Голубовић, председник Актива директора, Светлана Михајловић, члан градског већа из ресора образовања и Миша Ивковић, помоћник градоначелника за образовање. Присутни су били директори основних и средњих школа са територије града Смедерева.

На дневном реду биле су следеће теме:

1. Избор председника и заменика председника Актива директора основних и средњих школа
2. Договор око плана надокнаде наставе због продужетка зимског распуста
3. Обележавање дана међународне енергетске ефикасности
4. Разно.

У оквиру прве теме односно избора преседника и заменика председника Актива директора, предложено је да досадашње неписано правило о избору на две године постане писано, као и да кандидат за будућег председника буде поново Драгица Голубовић досадашњи председник Актива што су сви присутни директори једногласно прихватили. За заменика председника предложен је поново кандидат Александар Маринковић, досадашњи заменик председника Актива, а и тај предлог је такође једногласно усвојен.

У вези друге теме било је неколико предлога, где је одлуком већине постигнут договор да викенди не буду радни већ да се надокнада изврши прерасподелом времена у оквиру радне недеље.

Трећа тачка се односила на то да школе узму веће учешће у смислу укључивања деце у израду радова на тему енергетске ефикасности као и излагање истих на паноима школе, а касније најбољи радови буду на сајту града и у билтенима.

На крају реч је имала Светлана Михајловић, говорећи о пројекту чији је циљ да афирмише успех и постигнућа деце и омладине у области образовања, културе и спорта и промоција њихових значајних и запажених резултата.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 43 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији