Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Онлајн семинар: „Са стресом је лако ако знаш како“

sstrsmjlkznsksk nslУ недељу 14.03.2021. године, реализован је акредитовани онлајн семинар: „Са стресом је лако ако знаш како“ (Каталошки број: 144; K4, П4, 8 бодова) у организацији Регионалног центра Смедерево. Намењен је запосленима у основним и средњим школама.

Циљеви семинара:
Упознавање просветних радника са појмом стреса, симптомима и факторима који утичу на стрес;  Унапређивање професионалних вештина просветних радника за примену антистрес техника у личном и професионалном развоју, као и трансфер научених техника на препознавање и ублажавање стреса код деце; Упознавање просветних радника са синдромом сагоревања, узроцима настанка и фазама; Унапређивање професионалних вештина просветних радника за прихватање и контролисање стреса као неминовног пратиоца савременог темпа живота (и његових последица).

Кроз ове веома актуелне теме за просветне раднике - нарочито у садашњим околностима, учеснике су зналачки провеле искусне ауторке и реализаторке семинара: Бранка Граховац, магистар наука, Предшколска установа "Драгољуб Удицки" Кикинда и Бранка Бешлић, дипломирани психолог, ОШ "Соња Маринковић", Суботица.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 191 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији