Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запослених за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Састанак Подружнице стручних сарадника

sstnkpdrzncjnd nslУ петак, 04. 06. 2021. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржан је састанак Подружнице стручних сарадника.

Након више од шест месеци рада преко платформи, педагози и психолози запослени у основним и средњим школама у смедеревској општини окупили су се и за наредних годину дана изабрали председништво. Као и претходних година, председник је Тијана Ђокић, педагог у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Вранову, а потпредседници су Тијана Тодоров, педагог у МШ „Коста Манојловић“ у Смедереву и Марина Станојевић, психолог у ПУ „Наша радост“. На место записничара уместо Саше Бојанић Стевановић, на њен предлог, изабрана је Драгана Ристић, педагог у ОШ „Илија Милосављевић Коларац“ у Коларима. Гордана Милосављевић, педагог у ОШ „Бранислав Нушић“ у Смедереву, одабрана је за делегата на скупштини Педагошког друштва Србије која ће се одржати 18. 06. 2021.године.

Тијана Ђокић је представила извештај и евалуацију недавно одржаних Сусрета педагога, као и рад који је Истраживачки тим подружнице послао и који је објављен као постер презентација на Сусретима педагога 2021. Истраживање на тему „Задовољство запослених у образовању у Смедереву“ које је радио тим Подружнице у сарадњи са свим члановима подружнице представила је Маријана Васиљевић, психолог у ОШ „Бранислав Нушић“ у Смедереву.

Чланови запослени у средњим школама проследили су рекламни материјал за упис, размењене су информације о ученицима који ће средње школе уписати по посебним условима...

Наташа Максовић, саветник за стручно усавршавање у РЦ Смедерево, представила је Високу пословну школу струковних студија из Крушевца и њихов програм учења на даљину. Ове информације и летке које је поделила стручним сарадницима из средњих школа биће значајне нашим матурантима који настављају школовање.

Стручни сарадници су донели одлуку да лого Подружнице педагога и психолога Смедерева буде стилизован грб града са годином оснивања Подружнице и совом као симболом мудрости у одгајању будућих нараштаја Смедерева.

Остали Регионални центри у Србији