Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Састанак Подружнице стручних сарадника

sstnkpdrzncjnd nslУ петак, 04. 06. 2021. године, у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржан је састанак Подружнице стручних сарадника.

Након више од шест месеци рада преко платформи, педагози и психолози запослени у основним и средњим школама у смедеревској општини окупили су се и за наредних годину дана изабрали председништво. Као и претходних година, председник је Тијана Ђокић, педагог у ОШ „Доситеј Обрадовић“ у Вранову, а потпредседници су Тијана Тодоров, педагог у МШ „Коста Манојловић“ у Смедереву и Марина Станојевић, психолог у ПУ „Наша радост“. На место записничара уместо Саше Бојанић Стевановић, на њен предлог, изабрана је Драгана Ристић, педагог у ОШ „Илија Милосављевић Коларац“ у Коларима. Гордана Милосављевић, педагог у ОШ „Бранислав Нушић“ у Смедереву, одабрана је за делегата на скупштини Педагошког друштва Србије која ће се одржати 18. 06. 2021.године.

Тијана Ђокић је представила извештај и евалуацију недавно одржаних Сусрета педагога, као и рад који је Истраживачки тим подружнице послао и који је објављен као постер презентација на Сусретима педагога 2021. Истраживање на тему „Задовољство запослених у образовању у Смедереву“ које је радио тим Подружнице у сарадњи са свим члановима подружнице представила је Маријана Васиљевић, психолог у ОШ „Бранислав Нушић“ у Смедереву.

Чланови запослени у средњим школама проследили су рекламни материјал за упис, размењене су информације о ученицима који ће средње школе уписати по посебним условима...

Наташа Максовић, саветник за стручно усавршавање у РЦ Смедерево, представила је Високу пословну школу струковних студија из Крушевца и њихов програм учења на даљину. Ове информације и летке које је поделила стручним сарадницима из средњих школа биће значајне нашим матурантима који настављају школовање.

Стручни сарадници су донели одлуку да лого Подружнице педагога и психолога Смедерева буде стилизован грб града са годином оснивања Подружнице и совом као симболом мудрости у одгајању будућих нараштаја Смедерева.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 30 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији