Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије

skjpstnmrz nslСастанак и Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије одржан је 17. 06. 2021. године у дечијем одмаралишту Копаоник.

Неке од главних тема састанка су биле:
- Скупштина (избор новог члана УО)
- Пета Конференција Мреже РЦ и ЦСУ која је одржана у Врњачкој бањи 26.04.-28.04. 2021.год.

Конференција је била намењена за директоре и секретаре установа у образовању и све профиле наставника и васпитача:„Актуелности у образовном систему Републике Србије 3“. Стручни скуп је акредитован код ЗУОВ-а, а учесници су добили сертификат на два бода. Мрежа РЦ и ЦСУ Србије је поносна што у време пандемије, када услови ограничавају овакав вид рада и учења, може се рећи да је, уз праћење свих мера предострожности, организација пете Конференције била заиста успешна.

Пре званичног почетка седнице одржана је презентација о јубилеју: 10 година од оснивања Мреже РЦ и ЦСУ Србија. Домаћин скупа-директор Центра за образовање Крагујевац Никола Спасић, поводом десетогодишњице рада уручио је захвалнице за успешну сарадњу и допринос у раду свим присутним директорима Центара. Такође један од сегмената састанка је био заједнички Пројекат којим се конкурише на Јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Уз низ конструктивних предлога, одређене су даље смернице у раду Мреже и побољшању њене транспарентности и улоге у образовном систему Србије.

Регионални центар Смедерево представљале су Љиљана Животић Живановић, в.д. директора, и Наташа Максовић, саветник за стручно усавршавање и напредовање.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 75 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији