Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запослених за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије

skjpstnmrz nslСастанак и Скупштина Мреже РЦ и ЦСУ Србије одржан је 17. 06. 2021. године у дечијем одмаралишту Копаоник.

Неке од главних тема састанка су биле:
- Скупштина (избор новог члана УО)
- Пета Конференција Мреже РЦ и ЦСУ која је одржана у Врњачкој бањи 26.04.-28.04. 2021.год.

Конференција је била намењена за директоре и секретаре установа у образовању и све профиле наставника и васпитача:„Актуелности у образовном систему Републике Србије 3“. Стручни скуп је акредитован код ЗУОВ-а, а учесници су добили сертификат на два бода. Мрежа РЦ и ЦСУ Србије је поносна што у време пандемије, када услови ограничавају овакав вид рада и учења, може се рећи да је, уз праћење свих мера предострожности, организација пете Конференције била заиста успешна.

Пре званичног почетка седнице одржана је презентација о јубилеју: 10 година од оснивања Мреже РЦ и ЦСУ Србија. Домаћин скупа-директор Центра за образовање Крагујевац Никола Спасић, поводом десетогодишњице рада уручио је захвалнице за успешну сарадњу и допринос у раду свим присутним директорима Центара. Такође један од сегмената састанка је био заједнички Пројекат којим се конкурише на Јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја.

Уз низ конструктивних предлога, одређене су даље смернице у раду Мреже и побољшању њене транспарентности и улоге у образовном систему Србије.

Регионални центар Смедерево представљале су Љиљана Животић Живановић, в.д. директора, и Наташа Максовић, саветник за стручно усавршавање и напредовање.

Остали Регионални центри у Србији