Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Спровођења завршног испита за ученике основних школа

sprvdjnjzvrsnspt nslУ уторка 15. јуна 2021.год., у Регионалном центру Смедерево, одржан је састанак просветних саветника Школске управе Пожаревац и директора основних школа у вези спровођења завршног испита за ученике основних школа за школску 2020/2021. годину.

Састанку су присуствовали и наставници који су ангажовани као супервизори чија ће улога бити контрола спровођења процедуре завршног испита, као и просветни инспектори. Том приликом просветни саветници су путем презентације и видео упутства објаснили сваки корак током завршног испита, као и улогу и одговорност свих актера на завршном испиту. Директори, дежурни наставници и супервизори су добили и линкове ка обуци коју је припремио Завод за унапређивање образовања и васпитања након кога ће се радити тест који ће бити услов за добијање сертификата о стручном усавршавању.

Ово је била само једна од активности коју су реализовали просветни саветници како би се завршни испит спровео у најбољем могућем реду.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 124 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији