Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Састанак ШУ Пожаревац са директорима школа и предшколске установе

ssrtnvjsklsjgnd nslУ понедељак 30. 08. 2021. године, са почетком у 11 часова у Регионалном центру Смедерево, одржан је састанак ШУ Пожаревац са директорима основних и средњих школа и директорком Предшколске установе „Наша радост“. Састанку су присуствовали и представник синдиката, члан Градског већа задужен за просвету, директорка РЦ Смедерево, просветни инспектори и представник полиције. ШУ Пожаревац је представљао просветни саветник Данијел Николић који је водио састанак, а главна тема је била организација и реализација наставе у школској 2021/2022.години.

Директорима је укратко презентовано Стручно упутство о организацији и реализацији наставе, које су све установе добиле, а на састанку су отклоњене све недоумице које су директори имали у вези спровођења стручног упутства. Просветни саветник је појаснио директорима и писање оперативног плана и шта би све школе требало да наведу у оперативном плану. Све школе достављају свој оперативни план школској управи која даје сагласност на реализацију истог.

На основу Стручног упутства и одлуке Тима за школе, све школе у Подунавском округу крећу у школу по првом моделу наставе што значи да сви ученици полазе у школу без дељења на групе, а да часови трају по 45 минута.

Осим организације наставе било је и речи о распоређивању технолошких вишкова и укрупњавању норми запослених који раде у више школа.

Говорило се о још једној битној теми-безбедности ученика и запослених у просвети, и ту је представница полиције одговарала на питања и подсетила на моделе сарадње просветних установа и полиције.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 276 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији