Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запослених за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Oбука за коришћење Casio калкулатора за професоре средњих школа и гимназија

bkcsklkltr nslУ понедељак 13. 09. 2021.године, одржан је онлајн састанак Мреже РЦ и ЦСУ Србија. Главна тема била је бесплатна обука за коришћење Casio калкулатора за професоре средњих школа и гимназија који предају предмете у којима се користи калкулатор (математика, физика, хемија, информатика …).

ШТА СВЕ МОГУ КАЛКУЛАТОРИ ? -  У СУСРЕТ ДРЖАВНОЈ МАТУРИ

Бесплатна Обука за професоре средњих школа и гимназија који предају предмете у којима се користи калкулатор (математика, физика, хемија, информатика …).

Организатори обуке Министарство просвете, науке и технолошког развоја и Завод за вредновање квалитета образовања и васпитања.

Потребно је да обавите разговор са професорима наведених предмета и предложите једну особу из Ваше школе која би похађала једнодневну обуку у трајању до 4 сата.

По повратку са обуке професор би урадио едукацију својим колегама који у оквиру свог предмета користе дигитрон и послао извештај са те обуке.

Сви учесници обуке добијају на поклон Casio калкулатор FX 991 EX који је преведен на српски језик ( цена овог новог калкулатора је око 5.000 динара).

Препорука МПНТР и ЗУОВ-а је да се што већи број наставника укључи у БЕСПЛАТНУ обуку.

Време и место одржавања обуке би се накнадно доставило.

Путни трошак наставника на обуку сноси школа.

Уколико има заинтересованих из средњих школа из Подунавског и Браничевског округа за обуку за Casio калкулаторе, молимо Вас да нас обавестите најкасније до петка 17. 09. 2021.год. Обука би се спровела у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево (Горанска бб, зграда "Монопол" 2. спрат) у термину који би организатор доставио. Пријаве и контакт на мејл: Ова адреса ел. поште је заштићена од спамботова. Омогућите JavaScript да бисте је видели. или на телефон 060/6831904

Остали Регионални центри у Србији