Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години

Објављен је Јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години, а која реализују правна лица, на који можете да конкуриште, уз подршку РЦ Смедерево.

Учесници јавног позива комплетну документацију са предлогом програма стручног усавршавања подносе у штампаној и електронској форми У РОKУ ОД ОСАМ ДАНА од дана објављивања јавног позива на званичној интернет страници Министарства.

Циљ јавног позива је избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања усмереног на развој и подизање компетенција запослених у ОСНОВНОЈ ШKОЛИ.

Сви детаљи се налазе на линку:

https://mpn.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-izbor-organizatora-realizatora-i-programa-strucnog-usavrsavanja-zaposlenih-u-osnovnim-skolama-u-2022-godini

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

САСТАНАК РАДНЕ ГРУПЕ ЗА КООРДИНАЦИЈУ РЕПУБЛИЧКИХ ИНСПЕКЦИЈА МИНИСТАРСТВА ЗДРАВЉА СА НАЧЕЛНИЦИМА ПЕТ УПРАВНИХ ОКРУГА, РУКОВОДИОЦИМА ИНСПЕКЦИЈСКИХ СЛУЖБИ, НАЧЕЛНИЦИМА И ШЕФОВИМА КОМУНАЛНЕ ИНСПЕКЦИЈЕ И МИЛИЦИЈЕ

sstnkpdnvljjsn nslДана 2. децембра 2021. године, у седишту Подунавског управног округа и Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању у Смедереву одржан је састанак представника Радне групе за координацију републичких инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса ковид 19 и начелника управних округа.

Пожелевши у име домаћина угодан боравак и конструктиван рад, др Јасна Аврамовић, начелница Подунавског управног округа, поздравила је госте Смедерева – др Горана Стаменковића, помоћника министра здравља и руководиоца Радне групе, др Светлану Мијатовић, начелника санитарне инспекције Министарства здравља, Јелену Мићић, секретара Радне групе испред Јединице за подршку Координационој комисији за инспекцијски надзор Министарства државне и локалне самоуправе, Данијелу Лончар, координатора рада начелника управних округа у Радној групи, као и госте из пет управних округа, начелнике Браничевског, Шумадијског, Поморавског, Мачванског и Колубарског управног округа, руководиоце санитарне, тржишне, туристичке, ветеринарске, инспекције рада и инспекције за друмски саобраћај наведених округа, начелнике и шефове комуналне инспекције и начелнике и шефове комуналне милиције Смедерева, Пожаревца, Крагујевца, Јагодине, Шапца и Ваљева.

Састанку је председавао Горан Стаменковић, помоћник министра здравља. Анализа резултата поступања у складу са одлукама Кризног штаба и инструкцијама Радне групе за координацију инспекција ради примене мера за сузбијање ширења вируса ковид 19 у претходном периоду, као и усклађивање рада и поступања у складу са новом Уредбом о изменама и допунама Уредбе о мерама за спречавање и сузбијање заразне болести ковид 19 биле су теме обухваћене овим значајним сусретом који је протекао у изузетној радној атмосфери, након чега се дискутовало о активностима, изазовима и проблематици са којом се инспекцијске службе управних округа срећу на терену.

Oбjaвa прeузетa сa:
https://www.facebook.com/podunavski.okrug.9/posts/388164316388290

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 77 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији