Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Другачији школски дан

drgcjsklskdn nslУ среду, 08.12.2021. године,  Невена Перић и Данијела Маричић,  учитељице у ОШ „Димитрије Давидовић“ из Смедерева, од 09.30 до 12.30 часова, за своје ученике трећег разреда, организовале су наставу ван учионице, у простору Регионалног центра Смедерево. Ученици су провели свој уобичајени школски дан, на мало другачији начин, учинивши га  занимљивијим.

Обрађивали су наставне јединице из математике, по предвиђеном плану и програму, и решавали математичке задатаке на креативан начин, јер математика не мора и не сме да буде “баук”.

У рачунарској учионици, користили су Интернет, и имали прилику да кроз мултимедијалне и интерактивне вежбице и игрице, унапређују своје онлајн вештине, узевши у обзир многобројне могућности за учење које Интернет може да пружи ученицима овог узраста.

Свима је подељен  часопис „Елементи“, Центра за промоцију науке, Београд, који је поклон свим ученицима који ће имати наставне активности у Регионалном Центру Смедерево.

Кроз учење и игру, савладали су неопходно градиво, а уједно се дивно дружили и провели један користан школски дан, изразивши жељу да нам поново, и то што пре, буду гости.

Остали Регионални центри у Србији