Регионални центар Смедерево

Serbian English

О Б А В Е Ш Т Е Њ Е
Исказивање интересовања запоселних за вакцинацију против COVID-19
 

Детаљније

rcsmedlnkСеминари Регионалног центра за професионални развој запослених у образовању Смедерево у Каталогу програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника (школска 2018/2019, 2019/2020. и 2020/2021. година)

Детаљније

Јавни позив за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години

Објављен је Јавни позив Министарства просвете, науке и технолошког развоја за избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања запослених у основним школама у 2022. години, а која реализују правна лица, на који можете да конкуриште, уз подршку РЦ Смедерево.

Учесници јавног позива комплетну документацију са предлогом програма стручног усавршавања подносе у штампаној и електронској форми У РОKУ ОД ОСАМ ДАНА од дана објављивања јавног позива на званичној интернет страници Министарства.

Циљ јавног позива је избор организатора, реализатора и програма стручног усавршавања усмереног на развој и подизање компетенција запослених у ОСНОВНОЈ ШKОЛИ.

Сви детаљи се налазе на линку:

https://mpn.gov.rs/vesti/javni-poziv-za-izbor-organizatora-realizatora-i-programa-strucnog-usavrsavanja-zaposlenih-u-osnovnim-skolama-u-2022-godini

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма сталног стручног усавршавања наставника, васпитача и стручних сарадника за школску 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

Скупштина Асоцијације спортских центара Србије

skpstnscjspr nslАсоцијација спортских центара Србије, дана 14.12.2021.,у Регионалном центру за професионални развој запослених у образовању Смедерево, одржала је своју XII Скупштину. Чланице Асоцијације, на мандатне функције за наредне четири године, поставиле су млад тим, врло успешних руководиоца спортских центара.

За председника Асоцијације спортских центара Србије, изабран је Иван Вучић, директор Спортске хале у Смедереву, а он је затим предложио и свој нови тим сарадника, водећи рачуна о регионалној  заступљености и уз услов да су предложени кандидати искусни руководиоци и познају проблематику пословања спортских центара, а његов предлог Скупштина је у целости усвојила. За заменике председника изабрани су: Драган Милић, директор ЈП СиПЦ "Војводина" Нови Сад и Владимир Јанковић, директор Градског центра за физичку културу, Београд. За председника Управног одбора изабран је Васил Андрејев, директор СЦ "Цариброд" из Димитровграда, а његови заменици су Бранко Богићевић, директор ЈП "Велики парк" из Ужица и Филип Михајловски, директор СЦ "Мирко Сандић". Председница Надзорног одбора АСЦС је Зорица Зубац, извршни директор Спортских објеката у Зрењанину, а њени заменици су: Никола Смиљанић, директор Спортског центра у Чајетини и Саша Ђокић, директор Спортског центра у Власотинцу.

У раду Скупштине је учествовао и Саша Бранежац, члан Градског већа задужен за спорт.

javni poziv

katalog161718

katalog161718

cpn logomreza www
____________________________

javne nabavke 2017 rcs sajt

Пријатељи сајта

KoBSON logo
srpsko hemijsko drustvodidaktis
 
Друштвo за српски језик и књижевност за Подунавски округ
 
 
 
 
 
 
fizicari2
 

Ко је на мрежи: 86 гостију и нема пријављених чланова

Остали Регионални центри у Србији