Регионални центар Смедерево

Serbian English

РЕГИОНАЛНИ ЦЕНТАР ЗА ПРОФЕСИОНАЛНИ РАЗВОЈ ЗАПОСЛЕНИХ У ОБРАЗОВАЊУ – СМЕДЕРЕВО
Л И С Т А одобрених програма ЗУОВ-а 2022/2023, 2023/2024 и 2024/2025. годину


Детаљније

ЈАВНИ ПОЗИВ Центар за промоцију науке, март 2024
ЗА ПОДНОШЕЊЕ ПРИЈАВА ЗА ФИНАНСИЈСКУ ПОДРШКУ ПРОЈЕКТИМА ПРОМОЦИЈЕ И ПОПУЛАРИЗАЦИЈЕ НАУКЕ У 2024. ГОДИНИ

Циљеви Јавног позива су подизање нивоа научне писмености и научнe културе кроз децентрализацију промоције и популаризације науке на територији Републике Србије; подршка разноврсним и иновативним пројектним приступима; подршка високоутицајним пројектима из области промоције науке; подршка креативним пројектима који афирмишу доступност знања у отвореном простору.

Јавни позив Центар за промоцију науке

Позив за ЈП 2024

Оглас јавни позив 2024

Упутство за попуњавање ЈП 2024

Образац пријаве Годишњег програма НК Смедерево 2024

Електронско фактурисање

lktrnskftkrsn2 nslРегионална привредна комора Браничевског и Подунавског управног округа у сарадњи са компанијом „Coming“ организовала је 08. 04. 2022. године у Регионалном центру Смедерево презентацију за привреднике из региона, на тему електронског фактурисања. Представници фирме "Coming" Катарина Смиљански и Марко Живковић реализовали су ову презентацију.

Од 1. маја 2022. године сва јавна предузећа која су корисници буџета мораће бити у стању да приме и пошаљу електронске фактуре на начин како је то прописано новим Законом. Такође, сви учесници приватног сектора морају да приме фактуру у овом формату од јавног сектора. Од 1. јуна мораће приватни сектор да се оспособи да пошаље фактуру на овај начин јавном сектору, а од 1. јануара 2023. године и приватни сектор ће морати међусобно да размењује фактуре на овај начин. То значи да све обвезнике ПДВ-а очекује обавеза да реше питање размене фактура у најскорије време.

"Coming" је развио решење за размену електронских фактура у саставу свог ComDoc решења за управљање пословном документацијом. Решење је могуће користити независно од ComDoc-a само за потребе размене е–фактура, али и као саставни део целокупног документ менаџмент система. Решење укратко омогућава:
-Лако слање, пријем, чување и претраживање е-фактура
-Потпуну усклађеност са законским прописима
-Е-маил нотификације о приспећу и статусу фактуре
-Интеграцију са ЕRP решењима или другим системима

Извор: "Реч народа"
https://recnaroda.co.rs/o-elektronskom-fakturisanju/?fbclid=IwAR2V8HRnOrOoioz0HOwrwMl4H4aFzUEMtUaVz-aJGqxRoEY9nyzkl67o6d4

Остали Регионални центри у Србији